naava_logo

Naavan tuotteet on valmistettu eettisesti, ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen. Naava arvostaa kädentaitoja, ja monet tuotteista ovatkin käsityönä tehtyjä. Ihmiseltä ihmiselle.

Naava haluaa tarjota kertakäyttökulttuurista poikkeavia tuotteita. Tuotteita, joita on ilo käyttää ja omistaa. Ovatpa ne sitten vaatteita, koruja, leluja tai jotain muuta. Siitä virallinen nimi Lifestylekauppa Naava -kavereille pelkkä Naava vaan.

Naavan syntyyn vaikutti huoli kulutustottumuksia kohtaan. Tuotteen alkuperä ja tausta jäävät usein ostoksilla huomioimatta tai niistä tarjottu tieto on puutteellista. Toisaalta vaihtoehtojakaan ei ole paljoa tarjolla. Kuitenkin jokaisella valinnalla on merkitys myös muuhun kuin omaan elämäämme. Naava pyrkii kertomaan tuotteistaan mahdollisimman tarkasti ja valitsemaan taustaltaan puhtaita tuotteita.

Huoli ei kuitenkaan ollut suurin tekijä Naavan alkutarinassa, vaan unelma kaupasta, joka tarjoaisi vastuullisesti tehtyjä tuotteita. Tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja näyttävät hyvältä.  Naava haluaa todistaa, että samassa tuotteessa voi yhdistyä eettisyys, laatu ja kaunis ulkonäkö.

Tuotemerkkeihimme kuuluvat tällä hetkellä Bibico, Moral, People Tree, Snooshy, Stolen Thunder, Under the Nile ja Nineteen Seventy Three.

Yhteystiedot

Helpoiten lähetät meille palautetta tai yhteydenottopyynnön lähettämälla palautelomakkeen